Hyra buss

Här kan du läsa om de tjänster inom bussuthyrning som vi erbjuder. Utöver att erbjuda er att hyra buss i Stockholm kan vi också ordna med busstransporter i andra delar av landet tack vare våra samarbetspartners.

Charterbuss och transfer inom Stockholm

Tack vare att vi har ett stort utbud av olika bussar tillgängliga och även ett väl utbyggt nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda busscharter och transfer både i Stockholm och resten av landet. Exempelvis när större grupper anländer till någon av flygplatserna i Stockholm eller Mälardalen lönar det sig vanligen att boka en buss istället för att hämta i flera personbilar. Det är dessutom mer miljövänligt.

Om ditt företag eller sällskap ska åka på en konferens, team building-aktiviteter, en middag eller annan form av evenemang ser en chartrad buss till att alla gäster anländer samtidigt. Praktiskt, smidigt och vanligen väldigt trevligt när gruppen har chansen att umgås redan under resan.

Hyr buss för sightseeing eller aktiviteter i Stockholm

Av oss går det bra att hyra buss till t.ex. dagsutflykter och sightseeingturer i Stockholm. Du bestämmer naturligtvis själv hur turen ska organiseras, men vid behov kan vi hjälpa till med en guide.

Vi ser till att ni har en buss tillgänglig under den tid ni behöver den och det går givetvis bra att lägga in flera stopp på vägen. Om ni önskar sightseeing kan vi hjälpa er med bokning av en bra guide. Våra chaufförer talar såväl svenska som engelska och våra bussar har både mikrofoner, CD- och DVD-spelare och trådlöst internet vilket gör att ni kan hålla presentationer eller arbeta på vägen om ni önskar.

Shuttle Service

När ett större antal personer behöver förflyttas mellan olika platser, till exempel vid en kongress, kan en shuttle service vara lösningen. Vi ordnar med transporter till och från hotell, lunchrestauranger och kongressområden utifrån era behov. Om deltagarna anländer med olika flyg eller annan transport kan vi ordna med shuttle service från flygplatser eller tågstationer och om ni har ordnat med någon form av sammankomst på kvällen hjälper vi förstås med att se till att alla kommer tillbaka till hotellet efteråt. Vi har lång erfarenhet av planering av denna typ av evenemang så hos oss är ni i goda händer och kan koncentrera er på ert evenemang och överlåta transporterna åt oss.

Buss till bröllop

När man ska gifta sig brukar det vara mycket man måste planera. Transporten av gästerna från kyrkan till festlokalen brukar vara en av de delar som kan vara lite knepig, särskilt om folk kommer med olika transportmedel till vigseln. Att hyra en buss löser det logistiska så att ni kan lägga mer tid och energi på andra delar av planeringen. Vi hämtar upp gästerna på en central plats och kör dem alla till vigsellokalen. När vigseln är över tar vi med alla till festlokalen och sedan när festen är slut senare på kvällen kör vi dem tillbaka till samlingsplatsen. Det brukar vara en både praktisk och prisvärd lösning jämfört med att försöka koordinera ett flertal bilar eller taxi. Om ni vill kan vi även ordna med någon form av catering eller kanske något gott att dricka redan på vägen.

Buss åt föreningar

Vi har stor erfarenhet av att understödja olika typer av föreningar med transporter, till exempel när en idrottsförening ska på match eller om en orkester ska spela en konsert i en annan stad. Transport av utrustning och väskor kräver att det finns gott om plats och det har våra bussar. Alla anländer samtidigt och resan kan användas för att peppa alla i gruppen och prata ihop er inför evenemanget.

Idrottsföreningar som bokar in en hel säsong kan få rabatterade priser i form av sponsring när de hyr buss av oss.

Buss till fjällresan

Om ni är ett gäng vänner eller ett företag som vill åka till fjällen är bussen det perfekta transportmedlet. Vi kan hämta upp er på den adress ni önskar och kör er ända fram till fjällanläggningen. Det finns gott om plats för både väskor, skidor, snowboards och annan utrustning. Bussarna har WC, är luftkonditionerade och har DVD-spelare så att ni kan roa er med att titta på någon film under resans gång. 

ekmans buss hyra buss

Branschens bästa pris på bussresor