Våra bussar

Moderna, bekväma och säkra bussar

Våra bussar är moderna, har gott om benutrymme och bekväma säten. Givetvis har de säkerhetsbälten och samtliga är utrustade med alkolås för extra säkerhet.

Bussarna är utrustade med mikrofon, luftkonditionering, eluttag till bärbara datorer, Wifi, rymliga toaletter och bagageutrymmen. Våra bussar kan användas som rullande kontor så att du kan arbeta som vanligt även på väg till din destination.

Vi har bussar som passar för olika tillfällen och olika storlekar av grupper. D Vi ser till att ni får den typ av buss som passar era behov bäst och som har tillräcklig plats för det ni behöver ta med er på resan. Bussarna för långfärder har givetvis fungerande WC ombord.

Busschaufförer med servicekänsla

Dessutom vill vi slå ett extra slag för våra trevliga busschaufförer som gör sitt absolut bästa för att ge er en trevlig resa och som mer än gärna hjälper till med det som ni behöver.

Våra bussar är alla utrustade med de flesta bekvämligheter man kan önska sig.

Wifi, rymliga toaletter, kaffebryggare, eluttag, stora bagageutrymmen med mera. Kolla med oss innan du bokar vilka av dessa bekvämligheter som finns på respektive buss.

Våra bussar:

Ekman 10 (67+1 platser)

Denna buss är perfekt för stora grupper som vill åka i riktig Business Class. Här finns mer utrymme och möjlighet till det lilla extra.

 

ekmans buss hyra buss

Ekman 11 (78+1 platser)

En perfektbuss för större grupper som vill åka en transfer eller dagsresa.

Ekman 14 (49+1 platser)

En buss som passar till det mesta, från firmafesten och företagseventet till längt genom vårt vackra, avlånga land eller Europa.

Ekman 19 (53+1 platser)

En buss som fungerar lika bra för transfers i Stockholm som flerdagarsresor i Sverige och Europa.

Ekman 22 (19+1 platser)

Vår minibuss passar perfekt för mindre grupper som vill resa smidigt och bekvämt.

Ekman 28 (28+1 platser)

Vår smidiga mellanbuss passar perfekt för mindre grupper som exempelvis skolklasser och idrottsföreningar som ska ut på lite längre resor.

 

ekmans buss hyra buss

Ekman 29 (40+1platser)

Denna suveräna buss har många möjligheter och kan anpassas utifrån sällskapets förutsättningar. En stor fördel är det rymliga köket, som bussen perfekt för längre resor.

Ekman 51 (57+1 platser)

Bussen för det större sällskapet, då en dubbeldäckare blir för stor och en normalstor buss blir för liten! Stort bagageutrymme.

 

Branschens bästa pris på bussresor