Om oss

Bussresor med kvalitet sedan 1991

EkmanBuss Flexibussitet AB är ett bussföretag som etablerade sig 1991 och sedan dess växt till ett av Stockholms mest välrenommerade företag i branschen. Hos oss arbetar de bästa förarna med bussar av högsta kvalitet.

Vi har som mål att vara marknadsledande när det handlar om transport med buss. Bland våra ledstjärnor finns effektivitet, kvalitet och miljö och att alltid ha hundraprocentig kvalitet i alla våra uppdrag. Vi arbetar hårt för att stärka vår position som det bästa valet för den som letar efter förstklassig busstransport.

ekmans buss hyra buss

Kvalitativa bussar i olika storlekar

Vi har en stor busspark med fordon i olika storlekar och anpassade för många olika resor och sällskap. Oavsett om det handlar om en kortare resa inom landet eller en semestertripp utomlands så har vi bussen som passar dig. Alltid med högsta komfort och kört av våra erfarna och servicemedvetna förare.

Vårt mål är att du ska få den absolut bästa reseupplevelsen när du åker buss med oss. Våra erfarna chaufförer kör dig och ditt sällskap lugnt och tryggt till resans mål. Reser du med oss så kan du känna dig trygg i att du vet vad du ger dig in på.

Vi slarvar aldrig med säkerheten

Viktigast av allt för att vara kunder ska få en trygg och trevlig resa är naturligtvis trafiksäkerheten. Genom ett medvetet arbete inom trafiksäkerhet minskar risken för personskador och reparationskostnader. Dessutom ska alla våra uppdrag planeras så att lagar och regler kan efterlevas och att våra förare ska kunna ta största möjliga hänsyn till medtrafikanterna.

Detta innebär att vi alltid håller oss till hastighetsgränserna och respekterar de fastställda vilotiderna. Våra förare använder alltid bilbälte. Våra bussar servas och besiktigas regelbundet av professionell personal. Dessutom utför föraren daglig kontroll av fordonet. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera risken för oss, våra passagerare och alla medtrafikanter.

Tydlig kommunikation med kunden

Kvalitet i varje del av vårt arbete är nummer ett för oss. Våra kunder ska veta att alla moment i en bokning ska utföras på ett korrekt sätt, från första kundkontakt till att uppdraget är betalt. Därför arbetar vi alltid hårt för att förbättra och utveckla och förbättra vårt arbetssätt. Vi ser dessutom att allt administrativt ska dokumenteras på ett lättförståeligt sätt.

Vi har miljön i fokus, genom ett övergripande mål att bedriva och utveckla alla transporter med så liten miljöpåverkan som möjligt. Vi utbildar kontinuerligt våra förare inom miljöområdet och är alltid noga med att följa lagar och förordningar.

Kvalitet och service

För oss kommer säkerhet och miljö i första hand. Våra bussförare är välutbildade, professionella och kör fordonen på ett säkert och tryggt sätt. Samtliga bussar är utrustade med säkerhetsbälten och har alkolås. Vi följer givetvis alla gällande trafiklagar och förordningar i Sverige och EU. 

Vi arbetar för att vara ett jämställt företag som präglas av mångfald.

Vi vet att det är viktigt att du som kund får ett snabbt svar på din förfrågan så därför försöker vi alltid svara på offertförfrågningar inom 24 timmar. Utanför kontorstid kan vi alltid nås på vårt journummer om det skulle uppstå något brådskande, till exempel om ni behöver en buss vid stopp i den ordinarie kollektivtrafiken.

Branschens bästa pris på bussresor